Sculpt Skin fitness: is een self-treatment voor het gelaat, de hals en het decolleté. Het is een doordachte, efficiënte en praktische aanpak die je met de vingers en de handpalmen op jezelf uitvoert. Doordat de bloedcirculatie onderhuids gestimuleerd wordt ontstaat er een veel betere opname van de actieve werkstoffen van de producten in je huid. De gelaatsspieren worden getraind waardoor oogleden gelift worden, rimpels vervagen en gelaatscontouren verstrakken. De resultaten zijn verbluffend!

 

Koken & gezondheid: Eten en eten bereiden maakt ons blij. Samen met jou gaan wij de liefde voor gezond eten vinden.

Wij werken samen aan een vitale levensstijl en gebruiken verantwoorde ingrediënten. Later bij het koken thuis maak je ook gebruik van deze ingrediënten. Daarnaast weet je hun toegevoegde waarde en smaak.

 

Smoothies maken: Welke ingrediënten horen thuis in jouw smoothie? En wat is hun toegevoegde voedingswaarde? Wat doen bepaalde ingrediënten in en voor je lichaam? Wat zijn superfoods? Samen gaan wij uitzoeken welke ingrediënten en smaken er aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeur. Een extra aandachtspunt is dat ze jouw gezondheid en lichaam positief beïnvloeden. Ten slotte mixen wij alle ingrediënten in heerlijke smoothies die je ter plekke kan proeven.

 

Vegetarisch of veganistisch koken: Wij hebben een grote kennis over de heilzame werking van kruiden & specerijen. Deze kennis combineren wij met verse groenten en vegetarische ingrediënten. In de workshop dragen wij deze kennis aan u over bij het maken van een maaltijd. Ter afsluiting van de workshop proeven wij alles samen. Je opgedane kennis zorgt ervoor dat je meteen thuis zelf aan de slag kan.