Jasmina Kooijman vertelt:

'De oorsprong voor mijn interesse in gezondheid en voeding vond ik bij mijn oma. In mijn jonge jaren bracht zij mij haar kennis bij over de heilzame werking van kruiden, gezonde voeding en natuurlijke huidverzorging bij. Van hieruit heb ik mij gevormd tot Orthomoleculair Therapeut en huidspecialist. Hieruit is vervolgens het bedrijf Voed Jezelf ontstaan, een gezondere bodem kan ik mij niet voorstellen.'

 

Tegenwoordig is het vooral hip om gezond in het leven te staan en deze levensstijl aan te houden. Bewegen en voeding zijn twee factoren die de media gebruikt om ons 'gezond' te houden of krijgen. Door deze media worden wij ook misleid. Want wat is gezond nu eigenlijk? En zijn we op de juiste weg beland in onze drang gezond in te kopen, koken en leven. Voeding is namelijk de basis van je hele welzijn zowel lichamelijk als geestelijk. Je gezondheid is hier één op één mee verbonden.

 

Wij willen de mensen bereiken die terug naar de basis willen met hun voeding en gezondheid. Die willen ontdekken hoe je bepaalde ingrediënten gebruikt en wat de toegevoegde waarde zijn van bepaalde producten op je gezondheid. Er zijn diverse mogelijkheden om jou hierin te begeleiden. En vooral op een manier die bij jou past. Het is namelijk jouw voeding, gezondheid en levensstijl. Alles wat je leert, is praktisch toepasbaar in je eigen keuken. Met respect voor je eigen eetgedrag en wensen. Het doel gezond te leven, is om die reden haalbaar. Hieronder sommen wij enkele 'voedingsdeskundige' mogelijkheden die wij bieden voor jou op:

 

Orthomoleculair advies voor verschillende gezondheidsklachten, meer informatie op www.voedjezelfgezond.com

 

Voedingsadvies en begeleiding

 

Workshops die gericht zijn op verantwoord en gezond koken

 

Jouw huidproblemen en voeding