EMB bloedtest met leefstijladvies

EMB BLOEDTEST - METEN IS WETEN

Heb jij altijd al een bloedonderzoek willen doen om te kijken of je ergens een tekort aan hebt (vitamines, mineralen)? Loop je al lange tijd met (vage) klachten maar weet je niet waar dit vandaan komt? Ben je erg moe/futloos, hormonaal uit balans, slaap je slecht, vergeet je van alles, of heb je last van je darmen? Ik bied in mijn praktijk een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) aan die verschillende verstoringen of problemen in het lichaam kan aantonen.

 

Zonder bloed geen leven

Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7000 keer rond met een hele waardevolle lading. Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen vervoert het vasculaire systeem van orgaan tot orgaan, van cel naar cel.

Bloedtesten in de reguliere zorg kan bloedarmoede, ijzertekort en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar uit het bloed kan véél meer informatie gehaald worden. Een geheel andere benadering van een bloedonderzoek kan belastingen en energetische belastingen aantonen.

 

Welke verstoringen van het lichaam kunnen er o.a. worden aangetoond met deze test?

Leverbelasting

Darmverstoring

Parasiet- en schimmelbelasting (vaak dé reden van darmklachten)

Adrenale Status (stress, bijnieren, cortisol, etc.)

pH balans (zuurtegraad van je lichaam)

B12-status (word je b12 wel echt opgenomen in de cel?)

Vitaminenpanel (denk aan vitamine D tekort, vit C, A, B1, etc.)

Mineralenpanel (denk aan magnesiumtekort of zinktekort,etc.)

Spoorelementenpanel (denk aan een tekort aan jodium, koper, etc.)

Toxische belasting (te veel gifstoffen in je lichaam)

Virale belasting (virus wat zorgt voor vermoeidheid bijvoorbeeld)

Bacteriële belasting

Geopatische stress (sttress van WIFI, zendmasten,etc.)

Pancreasinsufficiëntie (alvleesklier/insulineresistentie)

 

Tevens worden andere reguliere waardes gemeten en geanalyseerd zoals:

Trombocyten (aantal bloedplaatjes)

Rode bloedcellen (erytrocyten)

Witte bloedcellen (leukocyten)

Hemoglobine (Hb, ijzer) en Hematocriet (Ht)

Mean Corpuscular Volume (MCV) en Concentration (MCHC)

 

Doel:

Het inzichtelijk maken welke mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen ten grondslag liggen aan de klachten of gewoon als een algehele gezondheidscheck. 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Met een handige (hele kleine) prikpen neem ik wat druppels bloed af uit je vinger. Deze afname is snel gedaan en er is weinig bloed nodig. Je voelt er weinig van. Het bloed wordt vervolgens naar het lab gestuurd waarmee ik samenwerk (Praktijk Wiersma). Over het algemeen is binnen 3,5 week de uitslag bekend. Op basis van deze uitslag zal ik een passend advies maken.

 

Tarief

De test kan als onderdeel van een intake bij mij worden afgenomen. De kosten bedragen €195. Na de afname plannen we een vervolgconsult in en nemen we samen de uitslag en het persoonlijke behandelplan door, waarin veel praktische tips staan voor het herstellen van de eventuele tekorten of belastingen.

 

De kosten zijn inclusief de bloedtest zelf (het materiaal en inkoop), verzendkosten, de afnametijd, de analysetijd in het lab, consult van 30 minuten + uitwerken van een behandelplan en algemeen voedingsadvies

 

De adviezen hebben een energetische en holistische insteek. De waarden uit de test kunnen niet 1- op -1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest.  Bijvoorbeeld: Voor B12 kan er regulier een normale waarde zijn, terwijl de EMBtest een deficiëntie aangeeft. EMBtest doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de cliënt. Deze vervangt echter niet de diagnostiek, verpleging, en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. deze EMBtest vallen onder 'natuurgerichte geneeswijzen'.