"beleving op maat met verbluffend resultaat"

In een relaxte en huiselijke sfeer genieten van een heerlijke behandeling die naar persoonlijke behoefte en wens wordt aangepast en aandachtig wordt uitgevoerd. Genietend van de aandacht en de vakkundigheid van Jasmina kan ik er weer tegenaan. Een weldaad, niet alleen voor je huid maar ook voor je innerlijke rust!

Elly 55 jaar

 

NATUURLIJK MOOI

"Natuurlijk mooi, hoe werkt dat nou eigenlijk?" is het niet geweldig, dat we de natuur een handje kunnen helpen zodat we er zonder chemische middelen stralend uit kunnen zien? Dat wil toch iedereen? Maar hoe werkt dat dan? Welke technieken worden gebruikt tijdens de gezichtsbehandelingen en wat is het effect?
  • Intensieve massage van je bindweefsel  stimuleert de productie van collageen en versterken de elasticiteit van de huid. Je krijgt een betere doorbloeding en zichtbaar minder rimpels. Een natuurlijke facelift!
  • Krachtige massagegrepen van je spierweefsel zorgen voor fitness van je gezicht. Je huid wordt steviger en ziet er hierdoor beter en frisser uit.
  • Ontspannende massagetechnieken gebaseerd op Chinese geneeskunde zorgen dat je huid tot rust komt, energie krijgt en weer gaat stralen.
  • Geavanceerde massagetechnieken op de diepste lagen van je huid verstevigen op natuurlijke wijze de gezichtsspieren, verminderen rimpels en verbeteren de huid. Deze techniek heeft veel aandacht gekregen door Meghan Markle https://www.insider.com/meghan-markle-facial-mouth-massage-2018-5

  • Je kunt ook zelf aan de slag met de technieken. In onze workshop Sculpting Skin Fitness, leer je precies hoe het werkt.