Huid

"beleving op maat met verbluffend resultaat"

In een relaxte en huiselijke sfeer genieten van een heerlijke behandeling die naar persoonlijke behoefte en wens wordt aangepast en aandachtig wordt uitgevoerd. Genietend van de aandacht en de vakkundigheid van Jasmina kan ik er weer tegenaan. Een weldaad, niet alleen voor je huid maar ook voor je innerlijke rust!

Elly 55 jaar

 

NATUURLIJK MOOI

"Natuurlijk mooi, hoe werkt dat nou eigenlijk?"
  • Na de eerste behandeling zie je meteen zichtbaar resultaat op de huid. Ben je tevreden? Dan bespreken we wat de vervolgstappen zullen zijn.
  • Niet meer de zoektocht naar de juiste producten en een badkamer vol met ongebruikte producten omdat ze toch niet het gewenste resultaat geven, maar producten op maat, helemaal afgestemd op jouw (huid) wensen.
  • Terwijl ik werk aan je huid, lig jij in een comfortabele, rustige stille omgeving.  Je hoort op de achtergrond vogeltjes fluiten een ideale sfeer om tot rust te komen. Een praatje maken mag natuurlijk, maar alles leent zich ervoor om in stilte te genieten van de behandeling.
  • We luisteren naar jou, bieden oplossingen met bewezen resultaat. We hebben een groot assortiment dierproefvrije, natuurlijke en vegan cosmetica, de verpakkingen zijn hervulbaar en dus recyclebaar, zo dragen we ons steentje bij aan een zero waste samenleving.