Natural Facelifting is een manuele verjonging voor het gelaat, de hals, en het decolleté. Een natuurlijke facelift voor vrouwen en mannen. Door de combinatie van verschillende intensieve technieken wordt de huid op een natuurlijke manier gelift. Al na 1 behandeling heeft de huid een betere doorbloeding, zichtbaar minder rimpels en een gelift resultaat!

Tone Booster is een techniek die zich richt op het spierweefsel van het gelaat. Door de krachtige massagegrepen verhoogt de spiertonus van het gelaat. De huid, die vast zit aan onze gelaatsspieren reageert daarop uitermate goed! Gelaatscontouren verstevigen, worden gelift, oogcontouren openen. Fitness voor de huid!

Collagen Booster is een techniek die zich richt op het bindweefsel van het gelaat. Een krachtige bindweefsel techniek die door z’n intensiteit extra activiteit in de onderste huidlaag brengt. De natuurlijke productie van collageen wordt gestimuleerd en de elastine-vezels versterken. We zien onmiddellijk resultaat: rimpels vervagen en de huid verstrakt.

Meridian Facial is een behandeling die zorgt voor rust en balans. In deze jachtige tijd vinden wij te weinig tijd voor rust en ontspanning, terwijl dit juist zo belangrijk is. Rust en ontspanning geeft meer balans en energie. Nodig voor een stralende huid. De ontspannende massage technieken zijn gebaseerd op de energie elementen uit de Chinese geneeskunde. Meridian Facial laat je uitrusten waardoor je huid tot rust komt. Deze behandeling is uitermate geschikt voor de huid die niet veel kan hebben en last heeft van Rosacea, Acne, Couperose of Eczeem.

Sculpt skin fitness is een self-treatment voor het gelaat, de hals en het decolleté. Het is een doordachte, efficiënte en praktische aanpak die je met de vingers en de handpalmen op jezelf uitvoert. Doordat de bloedcirculatie onderhuids gestimuleerd wordt ontstaat er een veel betere opname van de actieve werkstoffen van de producten in je huid. De gelaatsspieren worden getraind waardoor oogleden gelift worden, rimpels vervagen en gelaatscontouren verstrakken. De resultaten zijn verbluffend!

De self-treatment wordt je aangeleerd in een workshop of 1 op 1 na een behandeling. Het gaat makkelijk, eenvoudig en snel maar toch is het een gepersonaliseerde aanpak, professioneel begeleid en met de gepaste producten voor jouw huid. Eenmaal aangeleerd heb je er altijd plezier van en zo blijft zo jouw huid fris en jong op lange termijn.

De combinatie van de technieken geeft tal van mogelijkheden en het beste resultaat.  In kuurvorm wisselen de behandelingen elkaar af dit naargelang de nood van de huid.